Komentara: 4
Pregleda: 3300

Štrajk u Policijskoj upravi Subotica

09.02.2011. u 16:57h
Izvor: Blic
Štrajk u Policijskoj upravi Subotica

Zbog kako je navedeno, dezinformacija u medijima oko obustave rad zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova i broja zaposlenih koji učestvuju u obustavi rada, Nezavisni sindikat policije (NSP) saopštio je da su do danas u Srbiji, od 27, rad obustavile 24 policijske uprave, uz poštovanje minimuma procesa rada.

U obaveštenju se navodi da su rad, uz poštovanje minimuma procesa, obustavile policijske uprave u Boru, Vranju, Gnjilanu, Zaječaru, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Zrenjaninu, Kraljevu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pirotu, Požarevcu, Prokuplju, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Čačku, Beogradu, Valjevu i Novom Pazaru.

Tokom dana očekuje se obustava rada, uz poštovanje minimuma procesa rada, u policijskim upravama u Pančevu, Užicu i Somboru, navedeno je u saopštenju Nezavisnog sindikata policije.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3300
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.