Komentara: 18
Pregleda: 18587

Stradala na prelazu, nakon sudara dva automobila

17.04.2011. u 14:53h
Izvor: Press Online
Stradala na prelazu, nakon sudara dva automobila

Lidija B (25) iz Subotice poginula je juče ujutru oko sedam sati, u trenutku kada je na pešačkom prelazu na raskrsnici ulica Beogradski put i Izvorska, čekala zeleno svetlo na semaforu

Od zadobijenih povreda, preminula je u Opštoj bolnici u Subotici, dok su putnici u dva automobila koja su se sudarila zadobili lakše telesne povrede.

Do nesreće je došlo kada su se na raskrsnici sudarila dva vozila. Crveni „fijat", kojim je upravljao Mišo K. (45) iz Beočina, kretao se Beogradskim putem iz pravca Novog Sada, dok je crni „mercedes" za čijim volanom je sedeo Milorad Š. (28) iz Subotice, dolazio iz Izvorske ulice. Nakon sudara mercedes se zaneo i oborio nesrećnu devojku. U tom trenutku, Lidija B. je stajala kraj svog bicikla i čekala promenu svetla na semaforu. Policija još utvrđuje uzrok ove saobraćajne nesreće, a očevici kažu da je prizor bio strašan.

- U crvenom automobilu je bilo troje ljudi, među kojima i desetogodišnja devojčica, dok je u mercedesu bio samo vozač - kaže Subotičanin, koji se ovde zatekao u trenutku udesa. - Ne znam kako je do sudara došlo, ali sam čuo strahoviti prasak. Samo trenutak kasnije, kad sam se okrenuo, video sam gomilu skršenih automobila. Prišao sam i čuo da je žena na pešačkom prelazu poginula. Dobro je da nisu stradali i ostali, jer su oba automobila veoma oštećena. Sudar je bio silovit, jer je pokošen pešak, a saobraćajni znak je potpuno iščupan.

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 13 godina i 15 časova
Komentara: 18
Pregleda: 18587
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

saobraćajna hronika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.