Komentara: 0
Pregleda: 1319

Stonoteniseri Spartaka učestovali na turnirima u Mađarskoj

05.01.2015. u 16:25h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda u Mađarskoj održana su dva turnira na kojima je nastupio veći broj stonotenisera Spartaka u uzrastima od mini kadeta do seniora.
Stonoteniseri Spartaka učestovali na turnirima u Mađarskoj

Mlađe kategorije Spartaka učestvovale su na novogodišnjem stonoteniskom turniru u Segedinu. Takmičenje se odvijalo u tri kategorije: mini kadeti do 11 godina, mlađi kadeti do 13 godina i kadeti do 15 godina.

Ovom prilikom ostvarnei su sledeći rezultati: Mini kadeti do 11 godina: Čokić Aleksandar 1 mesto; Mini kadeti do 11 godina utešna tabla: Stojan Kiš Lehel 3 mesto; Mlađi kadeti do 12 godina glavna tabla: Čokić Aleksandar 1 mesto; Mlađi kadeti do 12 godina utešna tabla: Videc Luka 2 mesto, Marković Jovan 3 mesto; Kadeti do 15 godina glavna tabla: Kovačević Denis 3 mesto; Kadeti do 15 godina utešna tabla: Roža Arpad 3 mesto, Marković Jovan 3. mesto.

Ekipa Spartaka je nastupila u sledećem sastavu: Čokić Aleksandar, Stojan Kiš Lehel, Videc Luka, Marković Luka, Kovačević Denis, Rekecki Mate i Roža Arpad.

Naredno takmičenje za mlađe kadete predviđeno je za 10. januar u Bačkoj Topoli kada će biti održano pojedinačno prvenstvo Vojvodine.

XIV memorijalni turnir "Weinhardt Janoš"  za seniore - ekipno

U mađarskom gradu Šoltvartkertu juče je održan tradicionalni novogodišnji stonoteniski turnir ekipno za seniore u 4 kategorije: profi NB kategorija, regija 1, regija 2 i regija 3.

Seniore Spartaka na ovom turniru predstavljale su dve ekipe i to: Subotica 1 (Takarič Robert i Radosavljević Aleksandar) koja je nastupala u kategoriji profi NB, dok je Subotica 2 (Lukić Uglješa i Kovačević Denis) nastupila u kategoriji regija 1. Učešće je uzelo ukupno 70 ekipa.

Subotica 1 je postigla odličan rezultat i zauzela prvo mesto u kategoriji profi NB pobedivši u finalu Šoltvartkert sa 2-1. Subotica 2 je osvojila drugo mesto, u finalu su izgubili rezultatom 2-0 od domaćina Šoltvartkerta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1319
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.