Komentara: 0
Pregleda: 2015

Stonoteniseri Spartaka (juniori i seniori) učestvovali na turnirima u Smederevu i Bečeju

27.11.2014. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Smederevu je održan 5. Memorijal Voja Vakulović. Turnir je bodovan za rang liste STSS - superior - A. Stonoteniski klub Spartak predstavljali su: Halas Ella , Martinović Nikša, Radosavljević Aleksandar, Bognar Bence , Havedič David i Lukić Uglješa.
Stonoteniseri Spartaka (juniori i seniori) učestvovali na turnirima u Smederevu i Bečeju

Na 5. memorijalu "Voja Vakulović" stonoteniseri Spartaka ostvari su sledće rezultate: Martinovic Nikša 3. mesto, Radosavljević Aleksandar plasman 9-16. mesta, Bognar Bence plasman 16-32. mesta, Havedič David plasman 16-32. mesta i Lukić Uglješa plasman 32-64. mesta. Kod juniorka pojedinačno Halas Ella je ostvarila plasman od 9-16. mesta.

U klasi parova (M) Martinović Nikša i Radosavljević Aleksandar ostvarili su plasman od 5-8. mesta, Havedič David i Mihalović Dominik od 9-16. mesta, dok su Bognar Bence i Lukić Uglješa bili uspešni za plasman od 16-32. mesta. Kod devojaka par Halas Ella i Milovanović Ivana (STK "Senta", Senta) zauzeo je 3. mesto.

Stonoteniseri Spartaka (juniori i seniori) učestvovali na turnirima u Smederevu i Bečeju

Naredni četvrti rang lista turnir STSS biće održan u februaru mesecu 2015. godine u Subotici - memorijal "Vojkan Marković".

Turnir za seniore u Bečeju

U Bečeju je održan stonoteniski turnir za seniore koji se boduje za rang listu STSS za seniore superior - A. Od seniora Spartak-a nastupili su : Kostadinović Stefan , Halas Kristijan i Takarič Robert, koji su ostvarili sledeće rezultate: Kostadinović Stefan 5-8. mesta, Halas Kristijan 5-8. mesta i Takarič Robert 9-16. mesta

Sledeći turnir koji se boduje za rang listu STSS je Top 16 za seniore koji će se održati krajem decembra 2014. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2015
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.