Komentara: 0
Pregleda: 2152

Stonoteniser Martinović treći na prvenstvu Vojvodine

20.01.2014. u 11:29h
Izvor: RTV Yueco
Kadeti stonoteniskog kluba Spartak učestvovali su na prvenstvu Vojvodine koje je održano u Bačkoj Topoli. Spartak su predstavljali Nikša Martinović, Havedič David, Bence Bognar, Mate Rekecki i Denis Kovačevič.
Stonoteniser Martinović treći na prvenstvu Vojvodine

U pojedinačnoj konkurenciji najviše uspeha imao je Nikša Martinović koji je izgubio u polufinalu od Miškolci Krištofa rezultatom 3-2. U finalu dublova subotički par Martinović / Havedič poražen je u finalu od para Adamović / Tomić takođe posle velike borbe sa rezultatom 3-2.

Prvo mesto u konkurenciji kadeta osvojio je Fenjveši Florijan iz Stk "Bačka Topola". U konkurenciji parova prvo mesto osvojili su Adamović Aleksa (Čelarevo) / Tomić Lazar (Temerin).

U konkurenciji kadetkinja najbolja je bila Šurjan Sabina iz Stk "Unira". U konkurenciji parova prvo mesto osvojile su Šurjan Sabina / Lupulesku Isabela članice Stk "Unirea" iz Uzdina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2152
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.