Komentara: 0
Pregleda: 1036

Stoni tenis: Važna pobeda Spartaka nad Požarеvcem (4-2)

13.03.2018. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Stonoteniskom centru Subotica, u okviru 12. kola Superlige Srbije, Spartak je savladao neugodnu ekipu Požarevca sa 4-2.
Stoni tenis: Važna pobeda Spartaka nad Požarеvcem (4-2)

Meč nije počeo onako kako su subotički plavi očekivali jer su gosti u prva dva meča iznenadili dobrom igrom i poveli sa 2-0. To kao da je bio signal igračima Spartaka da moraju zaigrati u najboljem izdanju, što je donelo rezultatski preokret i konačnu pobedu od 4-2.

U ovoj važnoj pobedi posebno se istakao Kristijan Halas, pobedivši oba svoja protivnika, dok su kapiten Kostadinović i Bognar sa po jednom pobedom doprineli trijumfu Subotičana.

Prema rečima predsednika STK "Spartak", Roberta, Santa, raduje činjenica da pored jednog od najboljih igrača Superlige, Stefana Kostadinovića, sve bolju formu pokazuju Kristijan Halas i Bognar Bence, što kako kaže uliva optimizam pred nastavak prvenstva i eventualnu borbu za plejof.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1036
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniska sala

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.