Komentara: 0
Pregleda: 961

Stoni tenis: Tesan poraz Spartaka protiv Požarevca (4:3)

20.11.2017. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Posle tri i po časa borbe, sreća je okrenula leđa stonoteniserima Spartaka koji su poraženi od ekipe Požarevca rezultatom 4-3.
Stoni tenis: Tesan poraz Spartaka protiv Požarevca (4:3)

Da je ponekad sem dobre igre potrebna i sportska sreća potvrđuje ovaj meč, u kojem su stonoteniseri Spartaka vodili sa 3-1 ali su posle velike drame izgubili meč rezultatom 3-4.

Subotičani su poveli sjajnom pobedom Kristijana Halas protiv kapitena Požarevca Đana sa 3-0. U drugom meču kapiten plavih Stefan Kostadinović lako pobeđuje Ivića sa 3-1 i tako donosi Spartaka vođstvo od 2-0. U trećem meču nastaje drama, pošto mladi Subotičanin Bence Bognar uprkos odličnoj igri i vođstvu u setovima 2-1, na kraju gubi od najboljeg igrača protivničke ekipe, Čonića sa 3-2.

U sledećem meču Kostadinović pobedom nad Đanom od 3-1 potvrđuje da je trenutno među najboljim igračima u Superligi Srbije. Kod vođstva plavih od 3-1 Halas gubi od Čonića sa 3-1 kao i Bognar Bence istim rezultaom u meču sa mnogo iskusnijim Ivićem.

U odlučujućem, sedmom meču, nastupili su parovi - Kostadinović i Halas protiv Đana i Čonića. Subotičani su krenuli silovito, poveli 2-0 i tada im sreća okreće leđa. Gube tesnim rezultatom treći set, u četvrtom vode 7-5 ali gube i taj set, da bi domaći na kraju dobili i peti set i tako pobedili sa 3-2 u tom mecu, a ukupno 4-3.

Sledeće kolo se igra u Subotici, a gostuje Temerin. Meč se igra u subotu i počinje u 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 961
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.