Komentara: 0
Pregleda: 1914

Stoni tenis: Spartak u plejofu, dupli stonoteniski program u subotu

12.04.2019. u 17:26h
Izvor: RTV Yueco
Prošlonedeljnim trijumfom u Adi, protiv istoimenog protivnika, kolo pre završetka regularnog dela prvenstva u Super ligi, stonoteniseri „Spartaka“, predvođeni iskusnim trenerom Mirkom Gavrilovićem, obezbedili su učešće u ovogodišnjem plejofu.
Stoni tenis: Spartak u plejofu, dupli stonoteniski program u subotu

Plasman u plejof je svakako lep rezultat za Subotičane, kojima je na početku šampionata prevashodni cilj bio da izbore opstanak u „elitnom društvu“.

- Deca su se kalila, sakupljala iskustvo , kada je bilo najteže najbolje su odigrali. Čak nam je i slađe da smo to ostvarili u ovako jakoj konkurenciji. Halas je sanirao povredu tako da ćemo uz Bencea i Kostadinovića biti kompletni. Cilj nam je da ubacujemo mlade igrače, kao što smo to uradili sa Aleksandrom Čokićem, koji je danas petnaestogodišnjak, koji kada u potpunosti sazre može da pređe u prvu ekipu. - rekao je Mirko Gavrilović, trener STK „Spartak“

U subotu u stonoteniskoj sali u Hali sportova održaće se dupli takmičarski program.

U okviru završnog kola Super lige stonoteniseri „Spartaka“ odmeriće snage sa ekipom „Bačke Palanke“, a u okviru redovnog prvenstvenog kola Prve lige Srbije „Spartak Stoss“, pod vođstvom trenera Branka Brstine, ugostiće nišku „Medijanu“.

Predstavnici obe subotičke stonoteniske ekipe izrazili su nadu i uputili publici poziv da dođe u velikom broju u subotu u Stonoteniski centar. Susret počinje u 18 časova, a ulaz je slobodan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1914
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

stonoteniski centar

stonoteniska sala

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.