Komentara: 0
Pregleda: 1549

Stoni tenis: 8 medalja Spartaka na Prvenstvu Vojvodine

16.01.2018. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: 8 medalja Spartaka na Prvenstvu Vojvodine

Stonoteniski klub "Spartak" je na Prvenstvu Vojvodine, održanom za vikend, nastupio sa više takmičara, u svim uzrasnim kategorijama. Pored odlične igre osvojeno je i 8 medalja, za koje pored igrača, velike zasluge imaju i treneri - Mirko Gavrilović i Branko Brstina.

U subotu u kategoriji mlađih kadeta, stonoteniser Spartaka Marino Jozić je osvojio 2. mesto u pojedinačnoj konkurenciji, a u igri parova bronzanu medalju sa saigračem Nemanjom Markovićem. Istog dana junior Spartaka Bence Bognar osvojio je bronzanu medalju u igri parova.

U nedelju su Subotičani bili još uspešniji. Kapiten seniorske ekipe Spartaka, Stefan Kostadinović, je osvojio 3 mesto kod seniora pojedinacno Stefan Kostadinović i Bojan Crepulja su osvojili 2 mesto i konkurenciji  seniori parovi Kristijan Halas i Aleksandra Radonjić 3. mesto mešoviti - miks dubl.

U konkurenciji kadeta do 15 godina Aleksandar Čokić je osvojio srebrnu medalju, dok je Čokić u paru sa Stojanom Kiš Lehelom osvojio treće 3. mesto.

Vikend je bio naporan, ali takmičari Spartaka su na kraju u četiri kategorije osvojili ukupno 8 medalja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1549
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.