Komentara: 16
Pregleda: 6982

Stigla rešenja za porez na imovinu građana

04.07.2013. u 13:52h
Izvor: Radio Subotica
Služba lokalne poreske administracije prethodnih nedelja poslala je skoro 55 hiljada rešenja za porez na imovinu za fizička lica.
Stigla rešenja za porez na imovinu građana

Ovogodišnji iznosi su veći od 10 do čak 190 odsto. Povećanja su pre svega rezultat pune primene izmena Zakona o porezima na imovinu iz 2010–te godine, bez ograničenja koja su važila u prethodne dve godine, kažu u Službi lokalne poreske administracije.

U Službi skreću pažnju da se, na osnovu izmena zakona, rešenja koja se distribuiraju putem pošte smatraju dostavljenim nakon isteka odredjenog roka, bez ozbira na to da li su ih građani podigli na pošti ili nisu. Kao datum uručenja Služba beleži 3. jul, pa gradjani od danas imaju rok od 15 dana da uplate razliku izmedju prva dva uplaćena akontativna iznosa i polovine iznosa sa ovogodišnjih rešenja poreza na imovinu za fizička lica.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6982
Povezane teme

porez na imovinu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.