Komentara: 3
Pregleda: 3001

Sticanje praktičnih znanja

14.06.2012. u 13:01h
Izvor: RTV Yueco
Nacionalna Služba za zapošljavanje tokom 2012 godine realizovala je niz programa kojima se pruža finansijska podrška prilikom zapošljavanja kako nezaposlenim licima, tako i poslodavcima. Jedna od aktivnosti je i realizacija Programa sticanja praktičnih znanja.
Sticanje praktičnih znanja

Program sticanja praktičnih znanja je namenjen poslodavcima koji zapošljavaju nezaposlena lica bez kvalifikacija, radi sticanja praktičnih znanja i veština za rad, obavljanjem jednostavnih, konkretnih poslova. Ovaj program podrazumeva osposobljavanje nezaposlenih lica bez kvalifikacija u trajanju od 6 meseci i zadržavanje istih lica u radnom odnosu najmanje 6 meseci po isteku perioda osposobljavanja.

Poslodavcima koji su zasnovali radno odnos sa licima za vreme osposobljavanja, Nacionalna Služba za zapošljavanje refundira neto zaradu lica u mesečnom iznosu od 20.000 dinara kao i pripadajući porez i doprinose za obavezno socijalno osiguranje.

Zainteresovani poslodavci će sve dodatne informacije o uslovima konkursa i prikupljanju potrebne dokumentacije dobiti u subotičkoj  Filijali  Nacionalne Službe za zapošljavanje. Kontakt osobe su organizatori  obrazovanja  odraslih Milena  Kosović i Svetislav Grujić kojima se mogu obratiti lično na adresu Trg Slobode 3, treći sprat, soba 70, ili telefonom na broj 024/ 644-625.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3001
Povezane teme

NSZ Subotica

Nacionalna služba za zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.