Komentara: 7
Pregleda: 7525

Staropramen karaoke izazov u Subotici, pobednik: Igor Mihaljev

24.05.2013. u 15:40h
Izvor: RTV City
Treću godinu za redom Staropramen bira najtalentovanije pevače širom Srbije. Novi serijal takmičenja talenata u pevanju, karaoke izazov , održao se i u Subotici, u Staroj Piceriji, a za podršku učesnicima i dobru atmosferu pobrinula se popularna voditeljka Marija Kilibarda.
Staropramen karaoke izazov u Subotici, pobednik: Igor Mihaljev

Trinaest Subotičana nadmetalo se sinoć za put u Prag i priliku da se predstave celoj Srbiji na nacionalnom karaoke izazovu koji će se održati u junu u Beogradu. Za izbor pobednika bili su zaduženi predstavnici lokalnih medija, predstavnici lokala u kom se takmičenje održalo a najznačajnije mesto u žiriju pripalo je publici koja je svoj glas dala navijanjem i aplauzom.

Na početku se publici predstavio još jedan u moru talentovanih mladih Subotičana, prošlogodišnji lokalni i državni pobednik karaoke izazova Andrej Ademi.

Pobeda je sinoć po glasanju žirija i publike jednoglasno pripala Igoru Mihaljevu, i on će se u junu naći među 17 finalista iz cele Srbije gde će se takmičiti za glavnu nagradu – semestar u školi pevanja jednog od najboljih vokala na našim prostorima Aleksandre Radović.

„Prvenstveno ne mogu da verujem da su opet dominirali muškarci, tj muški vokali. Nije bilo diskriminacije, žiri je pošteno raspodelio svoje glasove, ali valjda ovde momci bolje pevaju. Prošli put smo imali tri muška finalista, ovoga puta dva muškarca i jednu devojku, ali opet je pobedu odneo muški takmičar“ - rekla je šaljivo Marija.

Marija Kilibarda i Igor Mihaljev - Staropramen Karaoke Subotica

„Mislim da je Igor to potpuno zaslužio, on je čak prošle godine takođe bio u superfinalu ali ko uđe u koštac sa Andrejom, prošlogodišnjim pobednikom, ja mislim da nema nikakve šanse, pošto mislim da je to jedan od najtalentovanijih mladih ljudi koje sam čula u poslednjih nekoliko godina. Ispostavilo se da je to bio dobar izbor, jer je on pobedio ovde pa na kraju i na velikom nacionalnom finalu odneo pobedu. Bilo je nezgodno Igoru prošlog finala , ali ove godine je bio dobar, stabilan i siguran u sebe i nadam se da će se lepo provesti u Pragu i da će briljirati na ovogodišnjem nacionalnom takmičenju krajem juna u Beogradu" - izjavila je Kilibarda.

Pogledajte 88 fotografija u povezanom albumu:

Izvor: RTV City
Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda) Staropramen Karaoke izazov (voditeljka: Marija Kilibarda)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7525
Povezane teme

Stara Picerija

marija kilibarda

karaoke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.