Komentara: 9
Pregleda: 7055

Stala gradnja Narodnog pozorišta u Subotici

17.06.2011. u 17:21h
Izvor: Subotica.com
Stala gradnja Narodnog pozorišta u Subotici

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine za obavljene radove duguje 100 miliona dinara izvođačima i projektantima, a budući da nema novca ni za nastavak, radovi na izgradnji subotičkog Narodnog pozorišta su stali – izjavio je Jožef Kasa, predsednik upravnog odbora Narodnog pozorišta.

-Dugovanje se odnosi na već obavljene poslove, a za nove je potreban novi ugovor, ali on nije završen jer se tender ne može raspisati dok novac nije obezbeđen. Radovi bi bili nastavljeni ukoliko bi za njih bilo novca, i budući da su u međuvremenu cene promenjene, i planiranu sumu treba revalorizovati i tek će nakon toga moći da se kaže koja je ukupna vrednost ove investicije – rekao je Kasa.

-Sada se čeka i gubi vreme, budući da je građevinska sezona upravo sada - prokomentarisao je još Kasa, dodavši da je zbog toga bio kod ministra kulture i informisanja Predraga Markovića da bi tražio novac i da mu bi skrenuo pažnju da u budžetu za iduću godinu treba predvideti sumu za gradnju pozorišta u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 7055
Povezane teme

Narodno pozorište

Jožef Kasa

izgradnja narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.