Komentara: 15
Pregleda: 16872

Sredinom novembra u Subotici snimanje filma o Svetozaru Miletiću, potrebni statisti

25.10.2019. u 15:09h > 29.10.2019. u 08:17h
Izvor: Subotica.com
Od 10. do 15. novembra u Subotici će biti održano snimanje dela filma o Svetozaru Miletiću. Za potrebe snimanja u Subotici potrebno je oko 300 statista. Obezbeđen je honorar.
Sredinom novembra u Subotici snimanje filma o Svetozaru Miletiću, potrebni statisti

Početkom oktobra počelo je snimanje dugometražnog igranog filma „Svetozar Miletić“. Film, po scenariju Milovana Vitezovića i u režiji Darka Bajića, prati život i rad uglednog advokata i borca za prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji. 

Glavnu ulogu u filmu igra Ljubomir Bandović, pored njega tu je ekipa od gotovo stotinu glumaca među kojima su Žarko Laušević, Katarina Žutić, Milutin Mima Karadžić, Dragan Petrović Pele, Radovan Vujović, Ivan Bekjarev, Jovan Ristovski, Pavle Mensur, Isidora Janković... 

Sredinom novembra u Subotici snimanje filma o Svetozaru Miletiću, potrebni statisti

- Film koji će na pravi način podstaći mladu generaciju da počne da razmišlja o vremenu i istoriji, ne da se vraća u prošlost nego da jednostavno, tu pronađe nekakvu tačku s kojom će pokuljati njeno iskustvo. I nadam se da će nova generacija poći jednim boljim putem i da će pokušati da razreši ovaj neverovatan čvor na Balkanu - rekao je reditelj Darko Bajić.

Film se snima u Beogradu, Subotici, Somboru, Sremskim Karovcima i Vršcu. Snimanje je planirano da traje sedam nedelja, do 24. novembra, a premijera je najavljena u maju naredne godine.

TRAŽE SE STATISTI ZA SNIMANJE U SUBOTICI

Snimanje drugog dela filma održaće se od 10. do 15. novembra u Subotici, a tom prilikom biće potrebno 300 statista, koji će za provedeno vreme na snimanju dobiti honorar.

Zainteresovani muškarci, u rasponu godina života od 35 do 70, treba da na viber broj 062/833-77-37 (Miroslav Čavić) pošalju sliku lica i kompletne figure, da napišu ime i prezime, godine, visinu i broj telefona. Za statiste je važno da nemaju moderne frizure (jako kratke frizure, šatirano) jer u tom periodu takve frizure nisu bile uobičajnene. Poželjni brkovi i jake brade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 16872

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.