• Pregleda: 3005

Srebrna medalja za Brigitu Lukač na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

Takmičarka Klub dizača tegova "Spartak" učestvovala je u subotu na Prvenstvu Srbije na kojem je osvojila drugo mesto. Takmičar Spartaka Tamaš Kajdoči danas putuje u Kinu na Olimpijske igre mladih.
Foto: Ilustracija
Srebrna medalja za Brigitu Lukač na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

Proteklog vikenda u Loznici je održano državno prvenstvo u dizanju tegova za žene. KDT "Spartak" predstavljala je Brigita Lukač u kategoriji 58kg – seniori, koja je osvojila drugo mesto sa rezultatom trzaj: 65kg, izbačaj: 70kg, što je u biatlonu 135kg.

Takmičar Spartaka, Tamaš Kajdoči posle napornih priprema koje su urađene na Bledu u Sloveniji danas putuje na II Olimpijske igre mladih koje se održavaju od 16. do 28. avgusta u kineskom gradu Nandžingu.

Na sedmodnevnim pripremama na Bledu Tamaš je trenirao pod stručnim vođstvom Stipana Verta trenera KDT "Spartak" i reprezentacije Srbije, a uz njega je bio i njegov brat Tivadar, takođe član KDT "Spartak".

Tamaš nastupa u subotu, 23. avgusta, u 12 časova po našem vremenu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Saban Odgovori
Do djavola tezi sam i od biatlona :(
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.