Komentara: 5
Pregleda: 5473

Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

18.04.2013. u 14:43h
Izvor: Uprava Carina
Na graničnom prelazu Horgoš carinici su juče sprečili pokušaj krijumčarenja 700 kesica oralnog gela za potenciju ''Kamagra''. Pomenuti preparat je otkriven na izlazu iz Republike Srbije u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Bern.
Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

Na pitanje carinika šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa. Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po 7 gelova za potenciju ''Kamagra'', dok su u kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po 7 gelova istog preparata.

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu.

''Kamagra'' se kao i drugi slični preparati koristi u lečenju impotencije, jer sadrži supstance koje utiču na cirkulaciju i povećavanjem prokrvljenosti omogućava erekciju. ''Kamagra'' potiče iz Indije i po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj i poznatijoj „Vijagri“.

Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 5473
Povezane teme

krijumčarenje robe

uprava carina

carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.