• Pregleda: 5096

Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

Na graničnom prelazu Horgoš carinici su juče sprečili pokušaj krijumčarenja 700 kesica oralnog gela za potenciju ''Kamagra''. Pomenuti preparat je otkriven na izlazu iz Republike Srbije u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Bern.
Sprečeno krijumčarenje veće količine lekova

Na pitanje carinika šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa. Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po 7 gelova za potenciju ''Kamagra'', dok su u kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po 7 gelova istog preparata.

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu.

''Kamagra'' se kao i drugi slični preparati koristi u lečenju impotencije, jer sadrži supstance koje utiču na cirkulaciju i povećavanjem prokrvljenosti omogućava erekciju. ''Kamagra'' potiče iz Indije i po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj i poznatijoj „Vijagri“.

Izvor: Uprava Carina

povezane teme

5
ascasc Odgovori
AHAHAHAHAHAH........od kada je kamagra lek?!@
popaj Odgovori
Aaaaa zato u Indiji nema bele kuge.Ko se seća "Muške vode" iz Kladnja,to se prodavalo u dućanima.
vas covik iz daleka! Odgovori
Opasno za srcane bolesnike,pa nije za preporuku ,osim doktorskim preporukama.Pomisli da ce srecni biti ? Pa kad dobiju srcani udar ,to je zadnji seks,koji ce imati ! pozdrav iz daleka .
asd Odgovori
Hahaha opet neke Šarićeve veze. Jos jedan u nizu uspesnog sprecavanja narkomanije
lakumity103 Odgovori
"Novi Pazar" nemoguce, nikad ne bih rekao.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.