• Pregleda: 5955

Sprečeno krijumčarenje stotinjak noževa

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja oko 100 različitih noževa koji je mađarski državljanin pokušao da unese u Srbiju, saopštila je danas Uprava carina.
Sprečeno krijumčarenje stotinjak noževa

Noževe "Columbia Jin Lang", "Boker", "Elf Monkey" i "USA Saber“, mađarski državljanin je  pokušao juče da prokrijumčari u gepeku automobila što su otkrili carinici u saradnjni sa graničnom policijom.

U saopštenju je navedeno da su noževi privremeno zadržani i da je  protiv putnika pokrenut prekršaj pred nadležnim sudom.

Noževi su otkriveni tako što su carinici detaljno pregledali automobil, mada je mađarski državljanin prethodno rekao da nema ništa da prijavi, i da ide u posetu kod rođaka u Suboticu.

U gepeku automobila, ispod kartonske kutije sa ličnim stvarima, pronađena i roba, "koju nije nameravao da prijavi, a koja je očigledno namenjena daljoj preprodaji".

Izvor: Uprava Carina

povezane teme

8
Milan024 Odgovori
A rodjak ima tezgu na Buvljaku !!!!!!
ffilozoff Odgovori
Radite Vi svoj posao?Kako droga ulazi u Srbiju,i kako to da se NE pronalazi???
pitomi Odgovori
Počeli da oduzimaju viljuške i kašike,sve su uspešniji i uspešniji. Trebalo bi ih nagraditi nekim unapređenjem...
Jablan Odgovori
Daj bre uozbiljite se malo.Na Kelebiji prsti na sve strane od prebacivanja ukradenih auta i čega još,a vi se uhvatili za noževe i polovne gume.Smesno i jadno.Dovoljno je pitati pojedine carinike odakle lova za skupa auta i egzotične destinacije.Ili pitati njihove lepše polovine bolje.
zozzi Odgovori
Pre par dana uleti lik sa nekim krem ili bez renault scenic dvojkom, gepek mu je bio pun necega, tocak mu je skoro zuljao karoseriju. Carinik ga pogleda i mahne sa rukom da ide! Sta je taj uneo u zemlju???
Zasto neko moze neko ne???
Lik pred extremdigital trpa Led televizore u beli passat karavan zatamljenih stakla, dali ga je neko pogledao na carini? Ja mislim da je imao vezu slicnu kao ovaj sa scenikom....! Odvratno mi je ovo jako!
Sojic Odgovori
Opet sitna buranija
Vesko Odgovori
Ovo je uspeh nad uspesima, a karavani prolaze.
forest gamp Odgovori
Boze boze ,idi mi dodji mi
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.