Komentara: 8
Pregleda: 5370

Sprečeno krijumčarenje 32 kilograma marihuane

04.04.2013. u 14:42h
Izvor: RTV Yueco
Na graničnom prelazu Horgoš tokom nedelje zajedničkom akcijom carine i policije, sprečeno je krijumčarenje još 50 kilograma marihuane na gotovo identičan način kao pre par dana.
Sprečeno krijumčarenje 32 kilograma marihuane

I ovog puta se na carinskoj ispostavi Horgoš na red za pregled pojavio prvo automobil marke "ROVER 75" albanskih registarskih oznaka u kojem su se nalazila tri punika albanske nacionalnosti, dva muškarca i jedna žena, koji su izjavili da putuju iz Albanije u Italiju.

Nakon pasoške kontrole, vozilo je upućeno na detaljan pregled tokom kojeg su carinici podizanjem tapacirunga otkrili duplo dno napravljeno u podu automobila i pregrađeni deo unutrašnjeg naslona zadnje klupe u kojem su se nalazila 52 paketa marihuane umotana u streč i aluminijumsku foliju težine skoro 33 kilograma.Još 17 kilograma iste opojne droge otkriveno je u vozilu marke "Citroen Xsara", koje se na prelazu pojavilo dva sata iza ponoći.

U ovom vozilu su se nalazila dvojica makedonskih dražavljana, albanske nacionalnosti koji su carinicima tokom razgovora objasnila da putuju iz Kumanova u austrijski grad Vels.

Droga je i u ovom vozilu bila sakrivena na identičnim mestima. Naime, 29 paketa ukupne težine 17 kilograma pronađena su u duplom dnu poda vozila i iza sedišta suvozača. Protiv svih osoba koje su učestvovale u krijumčarenju biće pokrenut krivični postupak, zbog čega su zajedno sa otkrivenim narkoticima predati u dalju nadležnost policije, piše u saopštenju Uprave carine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 5370
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.