Komentara: 1
Pregleda: 6079

Sprečen šverc

27.10.2009. u 23:22h
Izvor: RTV Yueco
Sprečen šverc

Uprava carina saopštila je danas da su tokom vikenda carinski službenici sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja više vrsta cigareta. Kako je navedeno, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, u kombi vozilu nemačkih registarskih oznaka, otkriveno je 28 boksova cigareta "Marlboro", "LM" i "West".

Cigarete su bile sakrivene u rezervnom točku, koji se nalazi ispod poda kombi vozila, u kutijama i džakovima paprike, navedeno je u saopštenju.

Na graničnom prelazu Kelebija u kamionu novosadskih registarskih oznaka pronađena su 274 boksa cigareta "Marlboro", "Pall Mall", "Kim slim" i "Vogue".

Iz Uprava carina navode da su cigarete bile upakovane selotejpom i zalepljene za poprečne daske u gornjem delu zadnje stranice kamiona. Kamion je detaljno pregledan pošto je vozač, najpre prijavio da želi da izađe iz zemlje sa praznim kamionom, a zatim se parkirao u međuprostoru, tražeći da se vrati istim putem nazad, tvrdeći da mu je neispravan tahograf i da ga zbog toga mogu kazniti mađarski carinici, navedeno je u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6079
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.