Komentara: 16
Pregleda: 6726

Sprečen pokušaj krijumčarenja manje količine heroina

18.06.2018. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
U saradnji sa policijom, carinici su juče zaplenili manju količinu heroina na izlaznoj strani graničnog prelaza "Horgoš".
Sprečen pokušaj krijumčarenja manje količine heroina

Krivično delo je otkriveno kada je na kontrolu došao autobus novopazarskih registarskih oznaka, koji je putovao od tog grada ka Nemačkoj. Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, 48-godišnji vozač i svih 45 putnika je dalo odričan odgovor.

Autobus je ipak odvojen za detaljnu kontolu i tom prilikom je u torbici 28-godišnjeg Novopazarca, u otvorenoj kutiji "vinstona", uočeno nešto neobično. Naime, na dnu paklice, između cigareta, nalazio se providni celofan u koji je bila umotana bela maramica.

Kada su je razmotali, carinici su ustanovili da se u njoj nalazi oko jedan gram praškaste materije. Analizom praha pomoću aparata "MS ditekšn", otkriveno je da se radi o stopstotnom heroinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6726
Povezane teme

granični prelaz horgoš

uprava carina

carina

zaplena narkotika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.