Komentara: 7
Pregleda: 5816

Sportski direktor FK "Spartak" doživeo lakšu saobraćajnu nesreću u Grčkoj

24.07.2014. u 16:40h
Izvor: Mondo
Sportski direktor Spartaka Damir Džimović doživeo je prošle nedelje lakšu saobraćajnu nesreću tokom radne posete Grčkoj, gde je pregovarao o prodaji Ilije Radovića i Daniela Farkaša, saznaje Mondo.
Sportski direktor FK "Spartak" doživeo lakšu saobraćajnu nesreću u Grčkoj

Dok se fudbaleri Spartaka na Zlatiboru pripremaju za predstojeću sezonu, sportski direktor Subotičana Damir Džimović boravio je u Grčkoj, gde je pregovarao o prodaji štopera Ilije Radovića i desnog beka Daniela Farkaša.

Džimović je doživeo saobraćajnu nezgodu kod mesta Janjina, ali je srećom prošao sa lakšim telesnim povredama, uz materijalnu štetu.

Sportski direktor Spartaka putovao je u Atinu i Solun, pošto Spartak od nedavno ima saradnju sa proslavljenim srpskim fudbalerom Predragom Đorđevićem, koji se sada bavi menadžerskim poslom, kao i sa nekadašnjim trenerom Dušanom Bajevićem, koji kao direktor rukovodi sportskim sektorom AEK-a.

Kako Mondo nezvanično saznaje da je uz Bajevićev AEK, domaćin Džimovićeve posete povodom transfera Radovića i Farkaša bio i PAOK.

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5816
Povezane teme

fudbalski klub spartak

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.