Komentara: 0
Pregleda: 1587

Sportska redakcija RTV "Yueco" proglasila najbolje u 2017. godini

27.03.2018. u 14:46h
Izvor: Subotica.com
Sportska redakcija RTV Yueco, jubilarni dvadeseti put proglasila je najbolje trenere na gradskom i republičkom nivou. Prema oceni sportskih novinara ove medijske kuće za ostvarene rezultate u 2017. godini priznanja su zaslužili Igor Žakić, Boris Arsić i Aleksandar Veselinović na nivou Grada Subotice, dok je na republičkom nivou priznanje pripalo Draganu Joviću (tekvondo), Zoranu Terziću (odbojka) i Urošu Pavloviću (kajak).
Sportska redakcija RTV "Yueco" proglasila najbolje u 2017. godini

Za najboljeg trenera našeg grada proglašen je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba "Spartak". Arsić je sa podmlađenim timom Spartaka osvojio duplu krunu, a na pravom putu je da taj uspeh ponovi i ove sezone.

Muški odbojkaški klub "Spartak" na čelu sa trenerom Igorom Žakićem u minuloj godini imao je itekako zapažene rezultate u Prvoj ligi  koji su im omogućili plasman u Super ligu Srbije, stoga ovom mladom strategu pripada priznanje za trenera sa najboljim rezultatima u Subotici.

Od kada dodeljuju priznanja za najbolje trenere u medijskoj kući Yueco uvek vode računa da nagrade svaki dobar rezultat. Ovog puta posebno priznanje zaslužio je Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba "Spartak Ždrepčeva krv" koji je u jesenjem delu prvenstva sa mladom ekipom bio pravo iznenađenje šampionata. Ostvario je izuzetne rezultate i jesenji deo okončao na trećoj poziciji odmah iza "večitih".

Sportska redakcija RTV "Yueco" proglasila najbolje u 2017. godini

Po mišljenju sportske redakcije RTV Yueco najbolji trener Srbije je Dragan Jović, selektor tekvondo reprezentacije i trener kluba "Galeb".

S obzirom da organizator ovog izbora obeležava jubilarno dvadeseto proglašenje „najbolji trener”, sportska redakcija je odlučila da priznanje dodeli i Zoranu Terziću, selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu.

Pored dvojice navedenih trenera na republičkom nivou priznanje je pripalo i Urošu Pavloviću, selektoru kajakaške reprezentacije Srbije, koja je bila uspešna u 2017. godini.

Svečanost dodele priznanja biće obavljena početkom aprila.

Sportska redakcija RTV "Yueco" proglasila najbolje u 2017. godini

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1587

Povezana vest

Povezane teme

yueco televizija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.