Komentara: 0
Pregleda: 4352

Sportska dešavanja za vikend

30.07.2011. u 19:36h
Izvor: Radio Subotica
Sportska dešavanja za vikend

Ovog vikenda završava se Medjunarodni turnir za teniserke "Palić Open", čiji je nagradni fond 10 hiljada dolara. U subotu, od 11 časova, na programu su dva polufinalna meča, a odmah zatim i finale u igri parova. Finale singla predvidjeno je za nedelju u 11 časova. Vreme početka mečeva diktiraće i vremenske prilike. Svi mečevi igraju se na terenu broj jedan Tenis kluba Palić.

Na stadionu kraj somborske kapije u nedelju će prijateljsku utakmicu odigrati fudbaleri Bačke i Preporoda. Meč počinje u 17 časova i 30 minuta.

U čast Dužijance i povodom 90. godišnjice Konjičkog kluba Bačka, na Gradskom hipodromu ovog vikenda biće organizovan trkački program. U subotu od 15 časova biće održano 8 trka, između ostalog i atraktivna trka dvoprega, kao i trka u kojoj su vozači žene. Tradicionalna 43. trka Dužijance biće održana u nedelju, od 14 časova. Pored domaćih takmičiće se i grla iz Italije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Obezbeđen je bogat kulturno–zabavni program, kao što su izložba slamarki i povorke u čast Dužijance na kočijama, uz učešće KUD–a "Bunjevačko kolo" i old–tajmer vozila. Klub odgajivača sitnih životinja na svečanom otvaranju programa pustiće 400 golubova.

Atletsko rekreativni klub Tron organizuje Memorijal "Dren Mandić" kao sećanje na svog člana Drena Mandića, koji je tragično nastradao osvajajući planinske vrhove. Treća memorijalna trka biće održana u ponedeljak, 1. avgusta, na Paliću, a start je kod Muškog štranda u 18 časova. Trka je dužine 8 hiljada 240 metara, one koja odgovara planinskoj visini na kojoj je Dren Mandić nastradao i održava se u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji. Limit trke je 80 minuta, a nagrade su obezbeđene za prvo troje takmičara u obe kategorije. Zainteresovani mogu da nastupe i van konkurencije, a staza se može savladati trčanjem, brzim hodanjem ili trčanjem u štafeti.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4352
Povezane teme

hala sportova subotica

sport subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.