Komentara: 0
Pregleda: 1263

Sportska dešavanja za vikend

17.03.2023. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend na terenima u Subotici otvaraju večeras odbojkašice, u nedelju biće fudbala ali i karatea, dok u ponedeljak nastupaju košarkaši u Hali sportova,
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartak u ponedeljak igraju izuzetno važan meč u 26. kolu KLS. U Suboticu dolazi ekipa Zlatibora. Susret je zakazan za 20 časova, a iz MKK "Spartak" pozvali su sve ljubitelje košarke, pogotovo one koji prate i podržavaju subotičkog prvoligaša, da napune tribine Hale sportova i time svim srcem budu uz Spartak na putu do ostvarenja takmičarskog cilja sezone.

Juniori Spartaka u nedelju gostuju u Užicu ekipi Slobode u 19. kolu. Subotičani u tekućoj sezoni imaju 7 pobeda i 11 poraza, trenutno drže  osmu poziciju od dvanaest ekipa. Odvojio se na vrhu trojac Mega, Borac i Crvena zvezda.

ODBOJKA

U 21. kolu Superlige ženski kolektiv Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuje Partizan, dok muški u nedelju (18h) igra u Topoli protiv Karađorđa.

FUDBAL

Spartak u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u okviru 27. kola. Utakmica u Subotici igra se u subotu od 15 časova.  

VATERPOLO

U trećem kolu doigravanja za plasman od prvog do šestog mesta u Prvoj B ligi Spartak gostuje u Zemunu gde se sastaje sa ekipom "Taurun". Utakmica se igra u subotu.

KARATE

U organizaciji Karate kluba "Spartak Enpi" u nedelju se održava 24. međunarodni "Super Enpi kup“. Očekuje se učešće preko hiljadu takmičara iz više od 10 zemalja, a među njima biće i veliki broj karatista iz Subotice. Održava se u  Hali sportova, a početak je zakazan za 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1263
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.