Komentara: 0
Pregleda: 1330

Sportska dešavanja za vikend

25.11.2022. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

U 10. kolu Košarkaške lige Srbije seniorska ekipa Spartaka u nedelju od 17 časova dočekuje Vojvodinu. Ženski seniorski tim u Prvoj ligi igra 7. kolo, a u okviru njega dočekuje "Partizan 1953" u subotu od 20 časova. Juniori Spartaka u 5. kolu gostuju Dinamiku u Beogradu.

ODBOJKA

Na zahtev MOK "Spartak" odlaženo je odigravanje prvenstve utakmice 8. kola Superlige između MOK "Spartak" i OK "Novi Sad" koja je trebalo da se igra  večeras (petak). Novi termin odigravanja ove utakmice će se naknadno odrediti.

U 8. kolu Superlige za žene, "golubice" u subotu od 19 časova gostuju TENT-u..

FUDBAL

U toku je Svetsko prvenstvu u fudbalu koje se ove godine odigrava u Kataru, muški timovi su već na pauzi, ali ženske ekipe i dalje vode borbe za bodove u domaćem šampionatu. Spartak u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu dočekuje Vojvodinu u okviru 10. kola Superlige, dok Spartak DOO igra u Beogradu protiv Crvene zvezde od 15 i 30.

U subotu, 26. novembra, počinje Mini Maksi liga Subotice 2022/23 u fudbalu za generacije od 2012. do 2015. godišta. Prvi deo Lige koji traje od 26. novembra do kraja februara meseca 2023. godine je revijalan, nakon čega sledi završni takmičarski turnir po generacijama. Pobednik svake generacije predstavljaće ligu Subotice na završnom državnom takmičenju Mini Maksi lige. Prvo kolo odigraće se u subotu u balonu "Kutens" u Dudovoj šumi od 12:30 do 17 časova.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka upisali su bodove u prethodnom meču na gostovanju, a u 10. kolu Super B lige na svom parketu dočekuju ekupu Kolubare iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu od 17 časova.

FUTSAL

Spartak u 13. kolu Druge futsal lige gostuje u Zrenjaninu gde će snage odmeriti sa trenutno prvoplasiranom ekipom SAS-a. Utakmica se igra u subotu od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1330
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.