Komentara: 0
Pregleda: 935

Sportska dešavanja za vikend

20.05.2022. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka pobedom su započele finalnu seriju u Prvoj B ligi Srbije. Subotičanke su savladale u Senti istoimenu ekipu sa dva gola razlike u prvom susretu i približile se na korak do šampionske titule.

Večeras od 20 časova na bazenu Prozivka učenice Petra Kopunovića igraju svoju drugu finalnu utakmicu. Ulaz je besplatan.

FUDBAL

Fudbalska sezona u superligaškom društvu stigla je do završnice. Ostalo je još jedno kolo da se odigra, a potom sledi pauza. U poslednjem kolu peljauta Spartak gostuje u Lučanima gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti. Utakmica se igra u petak od 17 i 30.

Šampionke Srbije, fudbalerke Sparaka okončale su prvenstvo, a sada im sledi borba za trofej Kupa Srbije. Subotičanke u četvrtfinalu gostuju Vojvodine, a meč se igra u nedelju u Beočinu od 17 časova.

RVANJE

U subotu u Hali sportova održaće se Državno prvenstvo Srbije u rvanju grčko rimskim stilom. Početak takmičenja zakazan je za 11 i 30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 935
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.