Komentara: 1
Pregleda: 1526

Sportska dešavanja za vikend

06.03.2020. u 15:43h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda naši sportisti kreću u nove pohode na bodove. Već danas fudbaleri Spartaka u Beogradu gostuju, kao i odbojkaši u Kragujevcu, dok se odbojkašice pred svojom publikom bore za važne bodove i opstanak u eliti.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi prvi će na teren. U 18 časova na Banovom brdu sastaju se sa ekipom Čukaričkog u okviru 25. kola Linglong Superlige Srbije. Raspoloženi „golubovi“ proleće su odlično započeli i na četiri odigrana meča upisali osam bodova, a i danas se nadaju dobrom rezultatu. Obezbeđen je i TV prenos.

Odbojkašice Spartaka u borbi za opstanak u najvišem rangu danas od 19 časova u Hali sportova dočekuju ekipu Kleka iz Zrenjanina u trećem kolu Mini lige. Ulaz je slobodan, a podrška publike mnogo će značiti devojkama da pokušaju izboriti pobedu koja bi im pomogla da izbegnu ispadanje u niži rang.

Muška odbojkaška ekipa sutra igra utakmicu četvrtog  kola Mini lige Srbije za plasman od prvog do šestog mesta. Subotičani gostuju u Kragujevcu gde će snage odmeriti sa Radničkim.

Rukometaši Spartaka ovog vikenda igraju pred svojom publikom. Tim Slaviše Lakovića dočekuje Novi Pazar sutra od 19 časova u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Muški košarkaški tim danas gostuje u Kragujevcu u 21. kolu Druge lige Srbije gde će od 19 časova odmeriti snage sa Radničkim, dok Košarkašice Spartaka sutra od 16 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Beograda u 16. kolu

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Fudbaleri "Bačke 1901" igraju na gostujućem terenu. Tim Sava Pavićevića nastavlja borbu za plasman u viši rang, a prva prepreka ka to cilju je ekipa Dunava. Utakmica se igra u nedelju u Starim Banovcima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1526
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.