Komentara: 0
Pregleda: 2670

Sportska dešavanja za vikend

07.02.2020. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Pred Subotičanima je bogat sportski vikend, a otvaraju ga odbojkaši Spartaka koji već večeras dočekuju Radnički iz Kragujevca. Subota i nedelja su ispunjene ispunjene ostalim sportskim nadmetanjima.
Sportska dešavanja za vikend

Odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova igraju utakmicu 17. kola Superlige Srbije protiv „Radničkog“ iz Kragujevca. Biće to derbi prestiža jer su Subotičani trenutno na šestoj poziciji, dok su gosti jedno mesto bolje plasirani. U prvom okršaju ove dve ekipe bolji su bili Kragujevčani i slavili sa 3:1 što je dodatni motiv da im se Spartak večeras revanšira.

Košarkaši Spartaka dočekuju nišku ekipu „Fair-play“ u okviru 17 .kola Druge lige  Srbije, a meč se igra od 16 časova u Hali sportova.

Nakon nerešenog rezultata i osvojenog boda na startu drugog dela prvenstva u meču sa Crvenom zvezdom, rukometaše Spartaka čeka novi izazov. U subotu od 19 časova na svom terenu tim Slaviše Lakovića dočekuje ekipu Kikinde u okviru 16. kola Superlige Srbije. U prvom delu šampionata ove dve ekipe su odigrale nerešeno 23:23 u Kikindi.

Vaterpolisti Spartak Prozivke u subotu od 19 časova igraju utakmicu 9. kola Prve A lige Srbije, a protivnik im je Stari Grad.

U Hali sportova u subotu se održava Prvi kup Srbije u rvanju za juniore u obe konkurencije. Lekarski pregledi i merenja obaviće se do 10 i 30, a od 11 i 30 počinje takmičenje.

U nedelju od 17 časova stonoteniseri Spartaka dočekuje ekipu Požarevca u okvir 12. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Bačke 1901 vredno se spremaju za nastavak sezone te će u subotu odigrati kontrolnu utakmicu. Rival će im biti FK „Tavankut“ član Vojvođanske lige, a meč se igra na terenu kraj Somborske kapije od 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2670
Povezane teme

subotički sport

sportska nedelja

sportska dešavanja za vikend

sportski tereni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.