Komentara: 0
Pregleda: 3495

Sportska dešavanja za vikend

01.03.2014. u 09:06h
Izvor: Subotica.com
Ovaj vikend u Subotici i na Paliću održava se veliki broj sportskih dešavanja u raznim sportovima. U Subotici se održavaju stonoteniski turnir, zatim rukomet, rvanje a biće i hokeja na ledu, dok se na Paliću održava polumaraton i Trka zadovoljstva.
Sportska dešavanja za vikend

Stoni tenis: Prvenstvo Srbije u pojedinačnoj i dubl konkurenciji (Hala sportova, subota / nedelja, 10h)

Ovog vikenda (subota i nedelja) u Stonoteniskom centru u subotičkoj Hali sportova održava se Prvenstvo države u pojedinačnoj i dubl konkurenciji. Oba dana takmičenja počinju u 10 časova. Prenos preko Interneta možete da pratite preko sajta Stonoteniskog saveza Subotice.

Rvanje: Prvi Kup Srbije za juniore (Hala sportovam, subota, 11:30h)

Rvački klub "Spartak" organizuje Prvi Kup Srbije za juniore u rvanju grčko–rimskim stilom. Takmičenje će biti održano danas (subota) u Hali sportova. Za 10 časova zakazano je merenje, dok borbe počinju u 11 i 30. Ulaz je besplatan.

Fudbal: Spartak gostuje ekipi OFK Beograda (subota, 13:30)

Posle neočekivanog poraza na domaćem terenu od ekipe Slobode, fudbaleri Spartaka pokušaće na gostovanju da poprave utisak i dođu do svojih prvih bodova u nastavku sezone. Protivnik je iz donjeg dela tabele Jelen Superlige i u prošlom kolu poražen je od ekipe Voždovca. Tekstualni prenos možete da pratite na sajtu MozzartBet-a.

Košarka (Ž): Spartak - Vršac (Hala sportova, subota, 16:30h)

U 21. kolu Prve lige košarkašice Spartaka će danas (subota) u Hali sportova ugostiti ekipu Vršca. Košarkašice se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli, u opasnoj zoni koji može da odvede u niži rang. U ovom kolu u goste dolazi ekipa koja je vezala 5 pobeda, dok su Subotičanke vezale dva poraza. Utakmica počinje u 16:30h, a ulaz je besplatan.

Rukomet: Spartak Vojput - Metaloplastika (Hala sportova, subota, 19h)

U derbiju 18. kolu rukometne Superlige Spartak Vojput večeras (subota) u Hali sportova dočekuje Metaloplastiku iz Šapca. Jedan od najtrofejnijih klubova naše zemlje i ovogodišnji četvrfinalista Čelendž kupa zauzima drugo mesto na tabeli, dok Subotičani dele četvrtu poziciju. Utakmica počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Hokej: Prijateljska utakmica hokejaša Spartaka i ekipe iz Montreala (Stadion malih sportova, subota, 20:30h)

Na Gradskom klizalištu večeras (subota) se igra prijateljska utakmica između Hokej kluba "Spartak" i kanadske ekipe "Montreal", igrači do 18 godina. Utakmica počinje u 20 časova i 30 minuta.

Polumaraton i Trka zadovoljstva (Velika terasa, Palić, subota, 11h)

Sedmi rođendanski polumaraton Atletsko–rekreativnog kluba "TRON" i Trka zadovoljstva Sportsko–rekreativnog centra Ekonomskog fakulteta SRCEF, biće održani danas od 11 časova na Paliću. Za učesnike je organizovan trodnevni program, a zainteresovani mogu da se prijave još danas (subota) do 10 časova na Velikoj terasi na Paliću. Osim domaćih takmičara prijavili su se i učesnici iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Španije. Organizatori očekuju da će na startu biti oko 400 trkača. Sve informacije mogu da se pronađu na sajtu www.tron.org.rs.

Košarka (M): Spartak gostuje u Inđiji ekipi Železničara (nedelja, 16:30h)

Košarkaši Spartaka vratili su se u prošlom kolu na drugo mesto na tabeli Druge lige Srbije i u 18. kolu moraju da dobiju meč posle pretposlednje plasirane ekipe Železničara kako bi nastavili da prete ekipi Jagodine koja ima "beži" za jedan bod, a ukoliko u narednih 9 kola uspeju da nadoknade tu razliku napredovaće u viši rang (Prvu košarkašku ligu), zato je svaka pobeda vrlo važna. Meč se igra u nedelju u Inđiji od 16:30h.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3495
Povezane teme

hala sportova

fudbalski klub spartak

rukometni klub spartak

rukomet

stadion malih sportova

hokej na ledu

košarkaški klub spartak

košarka

atletsko rekreativni klub tron

ženski košarkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

gradsko klizalište

trka zadovoljstva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.