Komentara: 2
Pregleda: 3512

Sportska dešavanja za vikend

14.02.2014. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Od domaćih mečeva subotičkih ekipa u Hali sportova svoje protivnike će dočekati košarkašice i rukometaši, dok će na Gradskom stadionu fudbaleri Spartaka u sklopu pripremnih utakmica dočekati ekipu Bežanije. Pripremnu utakmicu odigraće i fudbaleri Bačke 1901. Odbojkašice Spartaka ovaj vikend neće igrati prvenstvo jer su na programu Kup utakmice.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbaleri Spartaka dočekuju Bežaniju - pripremna utakmica (subota, 13 časova)

FK "Spartaka" vratio se pre nekoliko dana sa priprema u Budvi gde su odigrali nekoliko pripremnih utakmica i sada su se vratili u Suboticu gde će uraditi završne pripreme za nastavak sezone koji je zakazan za 23. februar kada dočekuju Slobodu iz Užica. U sklopu pripremnih utakmica Spartak će u subotu odigrati meč protiv Bežanije.

Utakmica počinje u 13 časova, a ulaz će biti slobodan za sve zainteresovane.

Fudbaleri Bačke 1901 dočekuju Tompu - pripremna utakmica (subota, 14 časova)

U poslednjoj fazi priprema su i fudbaleri Bačke, članovi Srpske lige, grupa Vojvodina, a svoju kontrolnu utakmicu odigraće u subotu od 14 časova protiv ekipe Tompe. Ulaz na stadion kraj Somborske kapije je besplatan.

Košarkaši Spartaka gostuju u Lazarevcu (subota, 18 časova)

Košarkaši Sparaka u okviru 16. kola Druge lige Srbije gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare. Subotičani su na odličnom ritmu, vezalki su 5 pobeda i trenutno dele prvu poziciju sa ekipom Jagodine. Meč u Lazarevcu su igra u subotu od 18 časova.

Rukometaši Spartaka dočekuju kruševački Napredak (subota, 19 časova)

Rukometaši Spartaka u okviru 16. kola SUperlige u subotu dočekuju ekipu Napretak iz Kruševca. Utakmica počinje u 19 časova u Hali sportova, obeležiće i jedan sportski jubilej, u kojem će kapiten Spartaka, Petar Papić zaigrati svoju dvestotu utakmicu u dresu subotičkog superligaša. Papić je za vreme boravka u Spartaku postigao čak 778 golova. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Spartak se trenutno nalazi na sredini tabele sa 7 pobeda, 5 poraza i dva nerešena rezultata, a u utakmicu sa kruševačkim Napretkom ulazi posle poraza na gostovanju beogradskoj Crvenoj zvezdi (30:21).

Rukovodstvo Rukometnog kluba "Spartak Vojput" odlučilo je da se pridruži dobrotvornoj akciji u cilju prikupljanju novca za operaciju Subotičanke Sandre Svorcan, koju očekuje životna operacija u Beču.

Košarkašice Spartaka dočekuju Vrbas Medelu (nedelja, 18 časova)

Košarkašice Spartaka u 19. kolu Prve lige u nedelju od 18 časova dočekuju ekipu Vrbas Medele. Plasman ŽKK "Spartak" (9. pozicija od 16 timova) na prvi pogled deluje bezbedno od zone ispadanja, ali u tom donjem delu je velika gužva i vrlo je mala razlika među timovima tako da svaka pobeda, pogotovo na domaćem terenu, mnogo bi psihološki značila u nastavku.

Odbojkašice Spartaka slobodne ovaj vikend

Odbojkašice Spartaka ovog vikenda "odmaraju" pošto se u subotu i nedelju igraju polufinalne i finalne utakmice Kupa Srbije u kojima se sastaju TENT - Crvena zvezda (15:30 TV) i Jedinstvo SP - Partizan Vizura (18:30 TV), a već sledeće nedelje očekuje ih vrlo teško gostovanje beogradskoj Crvenoj zvezdi - ta utakmica se igra u petak ili subotu, 21. odnosno 22. februara. Posle 16 odigranih kola Zvezda je drugi tim šampionata, a Spartak se trenutno nalazi na četvrtom mestu i vodi tesnu borbu sa TENT-om za treću poziciju. Sa jedne strane dobro je što će odbojkašice Spartaka imati duže vreme za pripremu, a uz to će beograđanke odigrati minimalno jednu, a možda i dve utakmice, dok sa druge strane teško je za verovati da će Zvezdu taj tempo mnogo opteretiti jer su igračice navikle na "gust raspored" igranjem u Evropi, a pogotovo im neće faliti motiva jer su u prošlom kolu poraženi od direktnog konkurenta Partizan Vizure i teško da će se opustiti i prepustiti, ali Subotičanke su tu da iznenade i da pokušaju da im pomrse planove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3512
Povezane teme

fudbalski klub spartak

žok spartak

rukometni klub spartak

košarkaški klub spartak

fk bačka 1901

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.