Komentara: 0
Pregleda: 3771

Sportska dešavanja za vikend

21.12.2013. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Pred kraj ovogodišnjih takmičenja na sportskoj sceni od subotičkih sportista ostali su još odbojkaši, odbojkašice, košarkaši i košarkašice - oni igraju svoje poslednje mečeve pred zimsku pauzu. Za vikend se igra i tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu.
Sportska dešavanja za vikend

3. kolo 41. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (subota / nedelja)

Za dane vikenda u subotičkoj Hali sportova igraće se treće kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. nakon kojeg će biti poznati učesnici osmine finala. Satnicu, raspored utakmica trenutni plasman po grupama i statistiku najefikasnijih možete da pogledate u povezanoj vesti.

Odbojkaši Spartaka gostuju imenjaku iz Ljiga (subota, 19 časova)

Odbojkaši Spartaka nalaze se u nezavidnoj poziciji i imaju samo dve pobede iz 9 mečeva u sezoni. Sledeći protivnik je imenjak iz Ljiga koji je na otvaranju sezone "pao" u Subotici (3:1), ali posle toga je usledila serija poraza i samopouzdanje Subotičana je značajno poljuljano. U poslednjem meču koji su odigrala ova dva rivala bili u bolji Ljižani pošto su u Subotici pobedili u okviru Kupa Srbije i u neku ruku se revanširali Subotičanima za onaj pominjani poraz. Da li će to ispadanje iz Kupa biti dovoljna motivacija da subotički Spartak ponovo pobedi saznaćemo večeras. Meč počinje u 19 časova.

Košarkašice Spartaka dočekuju Jagodinu (subota, 19:30)

U okviru 13. kola Prve lige Srbije za žene, košarkašice Spartaka dočekuju večeras pretposlednje plasiranu ekipu Jagodine preko koje će pokušati da prekinu niz od dva poraza od "večitih" i zabeleže svoju petu pobedu pred kraću zimsku pauzu. Meč se igra večeras od 19:30 u Hali sportova u Subotici, a ulaz je besplatan

Košarkaši Spartaka gostuju Vojvodini (nedelja, 17:30)

U derbiju 12. kola Druge lige Srbije za košarkaše Spartak gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine i boriće se za svoju osmu pobedu i drugu poziciju na tabeli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3771

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

košarka

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

mali fudbal

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.