Komentara: 0
Pregleda: 7821

Sportska dešavanja

22.06.2009. u 23:25h
Izvor: RTV Yueco
Sportska dešavanja

Subotički fudbalski tim prvog jula počeće pripreme za novu sezonu.Uprava kluba za novog trenera postavila je Zorana Milinkovića.

Održan je četvrti memorijalni turnir "Refik Memišević Brale" za kadete. Učestvovalo je preko devedeset takmičara iz petnaest evropskih zemalja.Rvači su se takmičili u deset kategorija.Najuspešnija reprezentacija memorijalnog turnira je selekcija Srbije.

Završena je 49. biciklistička trka kroz Srbiju. Prvo mesto osvojio je takmičar iz Italije. Subotičanin Der Žolt koji takođe vozi za jednu Italijansku ekipu osvojio je drugo mesto u ukupnom plasmanu.Što se tiče rezultata ostalih takmičara iz Srbije najuspešniji je Ivan Stević 14. mesto dok je Gabor Kasa zauzeo 27. mesto.

Takmičari boks kluba Spartak nastupali su na pojedinačnom prvenstvu Srbije u Somboru.Na samom takmičenju učestvovalo je nešto više od osamdeset takmičara.Što se tiče rezultata ekipe Spartaka Vanja Bačić osvojio je prvo mesto u kategoriji do 46 kg, Denis Memitović osvoji je prvo mesto u kategoriji do 68 kg, a Folrijan Sabo osvojio je prvo mesto u kategoriji do 38 kg.

Takmičari kluba dizača tegova Spartak učestvovali su u okviru drugog kola ekipnog prvenstva Srbije u Somboru.Ekipa Spartaka zauzela je prvo mesto sa ukupno osvojenih 1784 poena.Takmičar Spartaka Jožef Lukač učestvovao je na prvenstvu sveta za juniore koje je bilo održano u Rumuniji takmičar Spartaka zauzeo je 26 mesto u kategoriji do 85 kg.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7821
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.