Komentara: 1
Pregleda: 2661

SPO traži nove lokalne izbore u Subotici

19.08.2009. u 15:38h
Izvor: RTV Yueco
<p>Povodom izjave gradskog rukovadstva da je budžet grada pred kolapsom, član pokrajinskog odbora Srpskog pokreta obnove Mirko Bajić, rekao je da je lokalna vlast neodgovorna i neprincipijalna.</p>
SPO traži nove lokalne izbore u Subotici

Iako u gradskoj vlasti ima mnogo više zaposlenih nego što je potrebno, Bajić kaže da ne postoji višak radnika, nego višak neradnika, koji su uz pomoć partijske pozicije dobili radno mesto. Jedini način da se sve ponovo pokrene sa mrtve tačke jesu novi lokalni izbori u Subotici.

Predsednik okružnog odbora SPO Stevica Drčić spomenuo je i neodgovorno ponašanje loklane vlasti kada je reč o puštanju prečistača u rad. Iako će građani narednih deset godina otplaćivati, preko računa za vodu, kredit za obnovu prečistača, rok za završetak radova odlagan je već nekoliko puta, a puštanje u pogon kasni već 2.5 meseca. S obzirom na to da je pitanje kadrovskih stanova od nedavno pokrenutno u našoj zemlji, SPO u Subotici traži od gradske lokalne vlasti da građanima omogući informaciju ko je od funkcionera dobio kadrovski stan. Građani to imaju pravo da znaju jer su stanovi kupljeni od budžetskih tj njihovih para.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2661
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.