• Pregleda: 4527

SPO i SBB protiv podizanja kredita

SPO i SBB protiv podizanja kredita

Povod za današnju konferenciju za medije Srpskog pokreta obnove i Saveza bačkih Bunjevaca bilo je nekoliko tačaka dnevnog reda na predstojećoj sednici Skupštine grada.

Jedna od tačaka, koja je i najspornija za predstavnike ove koalicije odnosi se na podizanje novog kredita gradskih vlasti kod komercijalnih banaka radi nabavke mini-autobusa za JP „Suboticatrans“ koji bi se koristili u gradskom i prigradskom prevozu.

Ovo bi, prema njihovom mišljenju, vodilo kolapsu gradskog budžeta i bilo bi dodatno opterećenje za grad pored nekoliko nedovršenih investicija. Čelnici ove koalicije su podsetili da građani i dalje osećaju posledice pogrešne odluke vezane za prečistač koji je doveo do povećanja cene vode.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
bunjevac Odgovori
Pozivam Sašu Vučinića da svakom građaninu Subotice odobri da se u njnegovo lično ime zaduži kod banaka pa neka on lepo vraća te dugove. E ovi zaista nemaju više ni stida ni srama,. Dokle će građani Subotice gledati besomučnoi trošenje i arčenje para? Hoće li idejni tvorac arčenja otplaćivati taj kredit? Neće. Građani grada treba da im kažu da je dosta , dosta ovog uništavanja i grada i građana.
Nenad Odgovori
Kupuju strane autobuse, uzimajuci kredit od strane banke, zaduzujuci nas Suboticane i to sve kako bi dobili par glasova na predstojecim izborima.
E pa necemo se okupiti ispred gradske kuce, vec ispred njihovih kuca da popricamo o ovome.
bać Nesto Odgovori
Jel stvarno u ovoj našoj varoši još postoji čovik koji viruje laprdanjima Mirka Bajića,tog *cenzurisano* političkog kameleona bez kičme i bez ikake savisti.Ipak mu je najbolju dijagnozu dao Danijel Kovačić.Vite to na youtube-u.
stormwatch Odgovori
Ju!!!!!!! Kad sam procitao SBB odma sam pomislio da je Serbian BroadBand konacno dosao u Suboticu i da ne zeli da podize kredit nego infrastrukturu pravi od svojih para, kad ono malo prevrteo video i vidim *** cenzurisano *** Mirka Bajica a iza njega znak SBB! Mi zelimo pravi SBB u Subotici a ne ovaj FAKE! UAAAAAAAAAAA!
vas Odgovori
Nemože Saša Vučinić da uvodi "samodoprinos",za to je potreban referendum,a ovi iz g17 neka ne glasaju za kredit pa sad će se sliti sila novca u gradsku kasu od njihovog zakona kojim se povećava prihod lokalnih samouprava,neka kupuju od tih sredstava
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.