• Pregleda: 6687

Specijalne cene za Fordove modele na SuSajmu u Subotici

Specijalne cene za Fordove modele na SuSajmu u Subotici

Tokom 11. Međunarodnog i regionalnog sajma – SuSajam 2017, koji se od 1. do 3. juna održava u Sportskoj hali u Subotici, neka Fordova vozila jeftinija i do 2.000 evra

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, i ove godine je, već tradicionalno, učesnik Međunarodnog i regionalnog sajma – SuSajam, koji se od 1. do 3. juna održava u Sportskoj hali u Subotici. Iz bogate Fordove ponude za prikazivanje na ovoj manifestaciji su izabrana tri vozila, dok su za još nekoliko modela, specijalno za SuSajam, formirane nesumnjivo privlačne cene – dodatno snižene od 200 do 800 evra.

Među Fordovim eksponatima na SuSajmu 2017 najatraktivniji je pik-ap Ranger sa pogonom na svim točkovima, dizel motorom od 2,2 litra sa 160 KS, paketom opreme XLT i kukom za vuču, čija je specijalna sajamska cena bez PDV-a 23.550 evra (u dinarskoj protivvrednosti). To je za 2.000 evra niže od akcijske cene za ovako opremljeno vozilo, koje se, inače, može registrovati za obavljanje delatnosti, pa je PDV povratan „stavka“.

Na Grand Motorsovom štandu je još jedan eksponat koje pobuđuje poseban interes publike: lako komercijalno vozilo Courier sa 1,5-litarskim TDCi dizel motorom od 75 KS i paketom opreme Ambiente, koji se tokom SuSajma 2017 nudi za 10.990 evra bez PDV-a. Zbog njegovih transportnih sposobnosti (u tovarnom prostoru zapremine 2,3 m3 može da prevozi teret mase do 660 kg), ekonomičnosti i atraktivne cene, izloženi Courier je prodat već prvog dana SuSajma.  

Fordov i Grand Motorsov najtraženiji model u kategoriji SUV vozila, Kuga nove generacije, na SuSajmu 2017 je predstavljena u verziji sa pogonom na prednje točkove, 2.0 TDCi dizel motorom od 150 KS i paketom opreme Trend. Nudi se za 23.990 evra sa PDV-om i svim dažbinama. Inače, cena ovog modela „kreće“ od 18.990 evra.

Specijalno za SuSajam 2017 Grand Motors je iz ponude izdvojio nekoliko vozila čije su cene dodatno snižene samo tokom trajanja ove privredne izložbe: recimo, „nabildovani“ Ford Focus sa petoro vrata i dvolitarskim EcoBoost benzinskim motorom od čak 250 KS nudi se za 24.990 evra (naravno, u dinarskoj protivvrednosti), što je za 800 evra niže od akcijske cene za to vozilo.

Za 800 evra je niža i cena Ford Kuge sa pogonom na svim točkovima, dizel motorom 2.0 TDCi sa 180 KS, automatizovanim Powershift menjačem i paketom opreme Titanium (koji, između ostalog, uključuje deo enterijera obložen kožom), pa tako ovaj vrhunski opremljen SUV tokom SuSajma 2017 košta 31.990 evra.

SuSajam 2017 je jedinstvena prilika za kupovinu Fordovog modela C-MAX Grand, sa 1.5 TDCi dizel motorom od 120 KS i Business paketom opreme, jer se nudi sa 400 evra dodatnog popusta pa trenutno košta 19.690 evra.   

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

7
poljoprivrednik Odgovori
Ford Ranger je savrseno vozilo,imao sam priliku da ga vozim,bas u ovom paketu opreme
Vucicu pederu
Jest vala, al za nekoga sa prosecnom platom je svemirski brod
stormwatch
Gospon Poljoprivrednik, svi vi poljoprivrednici bar imate novaca, pa razmislite o daleko boljem Ford Raptoru, e to vam je prava hard core 4X4 makina.
Tasa Odgovori
Narod zivi od plate do plate za minimalac 21000 din. Toliko.
POLJOPRIVREDNIK Odgovori
Ovo je radno vozilo a ne paradno...tako da nama poljoprivrednicima veoma znaci za posao...Raptor je extra vozilo ali ga nema kod nas.Super je za nas i Ranger 4x4
Safet
Drz tese vi kombajna i trsktora kad nema te pojma o koloma
Ehhhh Odgovori
Znači, tolerantni i civilizovani Subotičani ne mrze samo dođoše, migrante, izbeglice i rome, mrze i poljoprivrednike koji imaju para za nov auto. Obožavam ovaj sajt, svaki dan neko novo saznanje :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.