Komentara: 5
Pregleda: 3933

Specijalan program na klizalištu za Dan zaljubljenih

10.02.2014. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
JKP "Stadion" u susret Danu zaljubljenih, u petak, 14. februara, od 17 do 20 časova organizuje simbolično obeležavanje ovog dana u kojem će uz prikladnu muziku i osvetljenje građani moći da se zabavljaju na ledu. Cena ulaznice iznosi 200 dinara, a uz nju dobijate i čaj.
Specijalan program na klizalištu za Dan zaljubljenih

Kako kažu iz ovog preduzeća atmosferu romantike i dobrog raspoloženja "pojačaće" odabrana muzika i specijalno disko osvetljenje.

JKP "Stadion" poziva sve sugrađane koji žele da iskoriste pogodno vreme i ledenu podlogu na ovaj simboličan dan, da dođu od 17 do 20 časova na Gradsko klizalište (Stadion malih sportova) i uživaju u društvu mnogih parova. Za ovu priliku obezbeđen je dovoljan broj klizaljki, a njihovo iznajmljivanje košta 200 dinara.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara. Uz svaku kupljenu kartu posetioci će dobiti i besplatan čaj. U šanku klizališta građanima će biti na raspolaganju i drugih toplih napitaka i bezalkoholnih pića.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 3933
Povezane teme

stadion malih sportova

jkp stadion subotica

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.