Komentara: 0
Pregleda: 2287

Spartak zaustavio „valjak“

04.10.2009. u 22:12h
Izvor: Portal "24 sata"
<p>Fudbaleri Spartaka Zlatibor vode i Partizana odigrali su u Subotici 1:1, u pretposlednjoj utakmici sedmog kola Jelen Superlige. Domaći tim poveo je u 15. minutu golom Marka Mirića, a konačan rezultat postavio je Senegalac Lamin Dijara 20 minuta kasnije.</p>
Spartak zaustavio „valjak“

Ekipa Gorana Stevanovića sada ima 15 bodova i zaostaje za prvoplasiranom Crvenom zvezdom četiri boda. „Crno-beli" su u većem delu utakmice bili dominantni u posedu lopte, ali nisu stvorili veliki broj prilika i na kraju su ostali bez dva boda.

- Nije alibi, ali Evropa ume da istroši. Utakmice u Ligi Evrope mnogo nas koštaju u Superligi. Danas smo odigrali inertno, tromo i sporo, nismo bili organizovani. Igrači Spartaka su bili agresivniji i jači u duelima - izjavio je trener Partizana Goran Stevanović.

U prvenstvu predstoji dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije. Ipak, Stevanović već zna da za to vreme neće moći mnogo toga da uradi.
- Pokušaćemo da iskoristimo pauzu, da bismo ispravili određene stvari i u nastavku sezone zaigrali bolje. Ali biće teško, jer ponovo nećemo imati na raspolaganju veliki broj reprezentativaca - rekao je Stevanović.

U utorak će verovatno zasedati Upravni odbor Partizana, koji bi trebalo da raspravlja između ostalog i o ostavci koju je podneo potpredsednik kluba Gordan Petrić.
Crvena zvezda je pred dvonedeljnu pauzu u Jelen superligi u derbiju pobedila OFK Beograd 2:1. Lider je nošen podrškom više od 12.000 navijača na tribinama „Marakane" vodio 2:0, golovima Perovića (15. minut) i Bogdanovića (69.), dok je čast „romantičara" spaso Jelić u 88. minutu.

- Zvezdine pobede ove sezone nikako nisu zasluga pojedinca već samo kolektiva. Mislim da je to odano svima jasno. Igramo kao ekipa a ispred mene su sjajni defanzivci koji se sve više uigravaju i sigurno je da ćemo još teže primati golove. Dobro smo startovali i nema potrebe da bilo šta menjamo. Nikoga se ne plašimo, ali nikome ni ne pretimo. Nastavljamo u našem ritmu koji nam je i doneo 19 bodova posle sedam kola - izjavio je golman Saša Stamenković,

Takmičenje se nastavlja 17. oktobra, kada Crvena zvezda gostuje Mladom radniku, dok Partizan u Humskoj dočekuje Jagodinu. Večiti derbi igra se tek 28. novembra na „Marakani"

Izvor: Portal "24 sata"
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2287
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.