Komentara: 1
Pregleda: 7072

Spartak juri zlatnu sredinu

10.08.2009. u 23:34h
Izvor: Sportske.net
<p>Novi Superliga&scaron; iz Subotice priželjkuje da u svojoj povratničkoj sezoni u eliti ostvari plasman među prvih deset ekipa. Izazov je veliki, ali smo spremni, kaže pojačanje "golubova" Slobodan Simović.</p>
Spartak juri zlatnu sredinu

Jedan od prvih igrača koji je ovoga leta stigao iz Novog Sada i pojačao redove Spartaka Zlatibor vode, dvadesetogodišnji igrač sredine terena Slobodan Simović, smatra da bi uspešna sezona za njega bila plasman u sredinu tabele.

"Izazov je jedinstven i ova šansa se ne sme propustiti. Lično bih želeo plasman u sredinu tabele, što bi za nas bila puna kapa", iskren je Simović.

Simović je tokom pripremnog perioda bio član starnih jedanaest u pripremnim utakmicama Spartaka, a isto očekuje i u šampionatu. Kaže da mu najviše odgovara mesto u manevru, odnosno pozicija zadnjeg veznog igrača.

Slobodan Simović je ponikao u Borcu iz Čačka, a nastupao je za studentsku reprezentaciju Srbije na nedavno održanoj Univerzijadi u Beogradu.

 

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7072
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.