Komentara: 2
Pregleda: 4574

Spartak i Crvena Zvezda u nedelju u Subotici

10.08.2011. u 14:00h
Izvor: RTV Yueco
Spartak i Crvena Zvezda u nedelju u Subotici
U nedelju, 14. avgusta 2011. godine, na gradskom stadionu u Subotici, odigraće se prvenstvena utakmica u okviru 1. kola Jelen Super lige između FK “Spartak Zlatibor voda” iz Subotice i FK “Crvena Zvezda” iz Beograda, sa početkom u 17.30 časova.

FK Spartak Zlatibor voda poziva sve ljubitelje fudbala i verne navijače da dođu na stadion u što većem broju kako bi bodrili naše igrače. Zbog velikog interesovanja za predstojeću utakmicu protiv FK “Crvena Zvezda”, mole se svi zainteresovani, da na vereme obezbede svoje karte, koje se mogu kupiti u prostorijama kluba od 8 do 16 časova i kod uličnih kolportera Nord press-a po ceni 350 i 250 dinara.

Takođe, molimo novinare da svoja vozila parkiraju na travnatoj površini ispred blagajni na zapadnoj strani stadiona. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju i saradnji.

FK "Spartak Zlatibor voda"
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4574
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

spartak crvena zvezda

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.