• Pregleda: 3571

Spartak - Crvena Zvezda 2 : 2

Spartak - Crvena Zvezda  2 : 2

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode odigrali su nerešeno 2:2 u Beogradu protiv ekipe Crvene zvezde u okviru 29. kola Jelen Super lige.

Dvostruki strelac za subotičku ekipu bio je Aleksandar Nosković.Strelac za domaću ekipu bio je Andrija Kaluđerović dok je drugi gol, autogol subotičkog fudbalera Antonića.

U prvih 45 minuta najbolju priliku imao je Jevtić posle prodora Kadua, ali mladi napadač se obrukao i promašio loptu sa svega tri metra. Inicijativa domaćeg tima bila je potpuno jalova, a tužnu sliku na "Marakani" upotpunila je i tuča navijača na severnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

Rezervista Nosković šokirao je sve u Beogradu kada je iz prvog dodira sa loptom nanizao nekoliko domaćih fudbalera i krunisao sjajan solo prodor u 46. minutu - 1:0.

Zaigrali su crveno-beli angažovanije, Mikić i Jevtić su u istom napadu pogodili prečku, a izjednačenje je konačno doneo Kaluđerović u 65. minutu i tako se izjednačio na vrhu liste strelaca sa Ivicom Ilievim sa 12 pogodaka.

Zvezda je kompletirala preokret u 85. minutu autogolom Antonića, ali Nosković se ispostavio kobnim za domaći tim jer je stotinak sekundi kasnije postavio konačan rezultat - 2:2.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.