Komentara: 0
Pregleda: 4091

Spartak - Crvena Zvezda 2 : 2

26.05.2011. u 00:49h
Spartak - Crvena Zvezda  2 : 2

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode odigrali su nerešeno 2:2 u Beogradu protiv ekipe Crvene zvezde u okviru 29. kola Jelen Super lige.

Dvostruki strelac za subotičku ekipu bio je Aleksandar Nosković.Strelac za domaću ekipu bio je Andrija Kaluđerović dok je drugi gol, autogol subotičkog fudbalera Antonića.

U prvih 45 minuta najbolju priliku imao je Jevtić posle prodora Kadua, ali mladi napadač se obrukao i promašio loptu sa svega tri metra. Inicijativa domaćeg tima bila je potpuno jalova, a tužnu sliku na "Marakani" upotpunila je i tuča navijača na severnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

Rezervista Nosković šokirao je sve u Beogradu kada je iz prvog dodira sa loptom nanizao nekoliko domaćih fudbalera i krunisao sjajan solo prodor u 46. minutu - 1:0.

Zaigrali su crveno-beli angažovanije, Mikić i Jevtić su u istom napadu pogodili prečku, a izjednačenje je konačno doneo Kaluđerović u 65. minutu i tako se izjednačio na vrhu liste strelaca sa Ivicom Ilievim sa 12 pogodaka.

Zvezda je kompletirala preokret u 85. minutu autogolom Antonića, ali Nosković se ispostavio kobnim za domaći tim jer je stotinak sekundi kasnije postavio konačan rezultat - 2:2.

Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4091
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Spartak Subotica

spartak crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.