Komentara: 1
Pregleda: 2233

Spartak: Binić zataškava slučaj "poluvreme"

27.03.2010. u 14:02h
Izvor: Sportske.net
Spartak: Binić zataškava slučaj "poluvreme"

Fudbalski klub Spartak Zlatibor voda iz Subotice saopštio je da optužbe predsednika kruševačkog Napretka Dragiše Binića da je meč između kulskog Hajduka i Spartaka bio namešten služe da se zataška slučaj "poluvreme". U Spartaku, međutim, ne navode na šta konkretno misle, prenosi Press.

Susret u Kuli završen je pobedom Hajduka od 2:1, a Binić je izjavio da su mu pojedini članovi Zajednice klubova Jelen Superlige preneli da je utakmica bila "smešna".

- FK Spartak Zlatibor voda ogorčen je i iznenađen ovako teškom i olako izrečenom izjavom čoveka koji obavlja funkciju potpredsednika Zajednice klubova Jelen Superlige Srbije. Potpredsednik zajednice klubova Jelen Superlige Srbije, kao da je na pijaci, u javnost iznosi podatak da je utakmica, koju čak nije ni posmatrao, smešna i nameštena, što su mu u telefonskom razgovoru preneli bivši direktor Hajduka, ali i ljudi iz Zajednice. Samo koji? FK Spartak Zlatibor voda ovim putem u ime rukovodstva kluba, svojih igrača, stručnih radnika, svih zaposlenih, kao i navijača i simpatizera obaveštava celokupnu fudbalsku javnost da je konačan ishod napred navedene utakmice rezultat isključivo sportskog nadmetanja igrača na terenu - kaže se, između ostalog, u saopštenju Spartaka. - Smatramo da je izjava gospodina Dragiše Binića usmerena na zataškavanje slučaja "poluvreme" o kojem i danas govori celokupna fudbalska javnost. Iz svega napred iznetog, apelujemo na organe FSS da svojim autoritetom zaustave ovakve pojave, koje u ogromnoj meri narušavaju ugled fudbalskog sporta u našoj zemlji, te da inicijatore istih na adekvatan način i kazni.

 

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2233
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.