Komentara: 6
Pregleda: 5239

Špansko veče u Subotici

09.07.2013. u 13:37h
Jedno od sasvim sigurno interesantnijih dešavanja u našem gradu koje očekuje Subotičane je Špansko veče koje se organizuje po prvi put u subotičkom hotelu Galleria. Više informacija o ovoj manifestaciji potražili smo u ugostiteljskom delu hotela.
Špansko veče u Subotici

Koristim svakako ovu priliku da pozovem sve prijatelje hotela Galleria na prijatno druženje 13. jula uz note Španske muzike uživo, kolorit bogate ponude Španske kuhinje i specijaliteta nadaleko priznatih, kao i autentična pića - Tinto Verano, 2 vrste originalne domaće Sangrije i bezalkoholni koktel Mojito u neograničenoj konzumaciji. - ističe Slobodan Trbojević, šef ugostiteljstva.

Gostujući kuvar je Dejan Maksimović poreklom iz Subotice sa iskustvom od 27 godina profesionalnog rada i iskustva širom Evrope, od toga preko 12 godina rada u Španiji. U njegovoj karijeri ističe se rad u jednom od restorana sa 2 Michelin-ove zvezdice! Gosti će između ostalog moći da probaju neka od sledećih jela Paelja de karne, paprikaš od svinjskih obraza, španski ražnjići od ramsteka, paelja od plodova mora, hobotnica na galski način, tortilja de patatas, crema catalana i još mnoge druge specijalitete. - rekli su nam Strahinja Popara i Nenad Perić, glavni kuvari hotela Galleria.

Hotel Galleria nastavlja tradiciju tematskih gastronomskih večeri, a vama predlažemo da Vaše mesto rezervišite na vreme jer je broj mesta ograničen. Cena večere je 1.990,00 dinara, a u cenu je uključena konzumacija hrane i pića. Telefon za rezervacije: 024/647-100

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5239
Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.