Komentara: 0
Pregleda: 2678

Socijaldemokratska partija zadovoljna izbornim rezultatima

07.06.2011. u 19:02h
Izvor: RTV Yueco
Socijaldemokratska partija zadovoljna izbornim rezultatima

GO Socijaldemokratske partije zadovoljan je rezultatima koje je postigao na izborima za mesne zajednice. SDP je učestvovao u 19 mesnih zajednica gde su osvojili 5,15 odsto glasova, a ukupno 3,45 odsto u svih 36 mesnih zajednica.

Od prigradskih mesnih zajednica najveći uspeh postigli su u Mišićevu sa osvojenih 61, 5 glasova, dok su u gradskoj mesnoj zajednici Novi Grad osvojili 13, 3 odsto glasova. Prema rečima predsedika GO SDP-a Dejana Antića, njihova kampanja nije bila agresivna, i većina njihovih članova i simpatizera nema političkog iskustva, pa im je postignut rezultat time još draži, jer su glasači u njihovim idejama prepoznali potreba meštana.

SDP će imati ukupno 11 članova u skupštini Bajmoka, Centra I, Centra II, Malog Bajmoka, Željezničkog Naselja, Kera, Starog Žednika, Novog Žednika i Novog Grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2678
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

Izbori u Subotici

socijaldemokratska partija

sdp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.