Komentara: 2
Pregleda: 2488

Snježana Pejčić nova direktorka Vodovoda, odlučili odbornici

28.10.2010. u 18:52h
Izvor: RTV Yueco
<p>Snježana Pejčić izabrana je za novu direktorku Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija", na 20. sednici Skup&scaron;tine grada. Opozicija je o&scaron;tro kritikovala Zaključak o prihvatanju Izve&scaron;taju o ostvarenim prihodima, rashodima i primanjima za prvih devet meseci tvrdeći da je većina pozicija u budžetu "virtuelna", odnosno da se novac nenamenski tro&scaron;i.&nbsp;</p>
Snježana Pejčić nova direktorka Vodovoda, odlučili odbornici

U prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde 655 miliona dinara, što iznosi 66,5 odsto planiranog obima gradskog budžeta. U odnosu na isti period prošle godine grad je raspolagao sa 11,48 osto više novca. Tekući prihodi su ostvareni u iznosu od dve milijarde 202 miliona dinara, što je 64,31 odsto planiranih tekućih prihoda. Odbornici Saveza Vojvođanskih Mađara smatraju da je grad na pozicijama gde je trebalo da bude štedljiv više potrošio i obratno.

Odbornici su raspravljali i o usvajanju Plana detaljne regulacije za deo prostora Mesne zajednice "Makova sedmica2 i "Željezničko naselje". Najviše primedbi je bilo jer su građani malo upoznati sa planovima i nisu obaveštene.

Predsednik Skupštine Subotice, Slavko Parać je rekao da će se od sada o svim planovima detaljne regulacije obaveštavati zainteresovane mesne zajednice i to kada je javni uvid. Odbornici su usvojili i donošenje Zaključka o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade u privrednoj zoni "Mali Bajmok" za preduzeće Norma grup.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2488
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.