• Pregleda: 7700

Smanjenje pritiska vode u Subotici i na Paliću

Smanjenje pritiska vode u Subotici i na Paliću

Zbog zakonom obavezujuće godišnje revizije transformatorske stanice na centralnom Vodozahvatu 1 u subotu od 8 do 11,30 časova doći će do značajnog umanjenja pritiska u celom gradu, uključujući i naselja Palić i Veliki Radanovac.

Kako je saopšteno iz JKP "Vodovod i kanalizacija" normalno vodosnabdevanje će biti uspostavljeno do 12 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
stanko Odgovori
I naravno pošto je Vodovod domaćinska firma,subotom pravi veliko spremanje kad i većina građana Subotice ,koji to neće moći uraditi,pošto nemaju vode!
Kada će već jednom prestati da subotom isključuju vodu,te zbog remonta trafoa,te pumpi itd,itd
Uradite to u toku radnog dana da ne remetite ljudima onu slobodnu subotu(ako je uopšte i imaju) kada mogu da se posvete kući i kućnim obavezama.
Ne morate se brinuti da će te radnim danom ugroziti rad privrede,pošto nje nema u Subotici,a i oni koji postoje ,imaju svoje bunare jer bi i oni propali da plaćaju vama vodu
S2 Odgovori
Stanko, molim vas predložite koji bi to bio "odgovarajući" dan za reviziju energetskih postrojenja na izvorištima. Tako će vaš post biti i od neke koristi. Verujem da bi svi tada bili zadovoljni (što ni teoretski nije moguće!). Usput, većina novootvorenih fabrika u ovom gradu NEMA svoj bunar, već priključak na vodovodnu mrežu. Bunare su imale stare firme, većinom pozatvarane. To je jedan od razloga zašto je pravljen tzv. zapadni krak vodovoda ka Malom Bajmoku. Za kraj, ta dva i po sata slabijeg pritiska (nestajanja može biti samo na 3. i 4. spratu zgrada koje nemaju ugrađene pumpe za dotok vode, ne bi trebalo da naprave nikakvu pometnju onima koji ovo obaveštenje pročitaju i uzmu u obzir. Znate li da se i noćna ispiranja mreže iz pravca Aleksandrova rade u etapama, i to cele noći, samo da ne bi Fidelinka u to vreme ostajala bez vode?
Novo Selo Odgovori
Smanjen pritisak!!! Mi uopšte nemamo vode,a ne smanjen pritisak....
Novi grad Odgovori
Eto.... a kod nas ništa. .. sve normalno sa snabdevanjem. ....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.