• Pregleda: 3130

Smanjene cene zakupnina na Paliću

Smanjene cene zakupnina na Paliću

Na Paliću su smanjene cene zakupa poslovnog prostora. Cene su manje za 20 odsto, a Palić je proglašen za petu zonu. To znači da će zakupci umesto dosadašnjih 908 dinara za kvadratni metar plaćati 262 dinara plus pdv.

Predlog za smanjenje cene podnelo je preduzeće Park Palić jer je ovo naselje specifično po tome što mnogi ugostitelji rade samo tokom turističke sezone.

Zakupci imaju obavezu da poštuju kućni red i da investiraju u objekte.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
CIRINELA Odgovori
Vrlo interesantan odnos gradske vlasti. Kad su u pitanju zahvatanja od privrednika koji su u glavnom partijski drugovi. Onda imamo smanjenje sa 908 na 262 dinara ( bar tako stoji u ttekstu , sto nije 20 % ) ali zato gradjane oderase bez mislosti za 60 %. I recite mi jednu stvar, sto ovog na video snimku uvek napenalite u svakom ali svakom tekstu koji ima za informaciju neku pomoc, smanjenje nameta nekim partijskim poslusnicima, akciju, zaposljavanje a nikad ali bas nikad ga nema kad je povecanje poreza, nameti, otpustanje radnika. Zabranjeno vam je ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.