Komentara: 2
Pregleda: 1888

Skupština grada sutra odlučuje o budžetu za 2019. godinu

26.12.2018. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Pred odbornicima Skupštine grada na sutrašnjem zasedanju, 20. po redu, biće 25 tačaka, među kojima je najvažnija Odluka o budžetu grada za 2019. godinu. Ovo će ujedno biti i poslednja ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta.
Skupština grada sutra odlučuje o budžetu za 2019. godinu

Budžet Grada Subotice planiran je u obimu od oko 7.6 milijardi dinara i obuhvatiće, kako nastavak realizacije kapitalnih projekata, tako i sve ono što je neophodno za svakodnevni život naših sugrađana.

Za nastavak izgradnje velnes centra na Paliću predviđeno je oko 700 miliona dinara, a izgradnju zgrade Narodnog pozorišta oko 755 miliona. U programu je i uređenje putne infrastrukture, obnova obrazovnih i ustanova kulture, komunalno opremanje parcele za izgradnju socijalnih stanova...

Odbornici će odlučivati i izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama, donošenju Generalnog urbanističkog plana Subotica-Palić do 2030. godine, planovima detaljne regulacije za nekoliko naselja...

Prenos iz Velike većnice možete da pratite sutra od 9 časova preko našeg sajta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1888
Povezane teme

budžet

budžet grada subotice

budžet lokalne samouprave

skupština subotice

gradski budžet

sednica skupštine grada

gradska skupština

skupštinsko zasedanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.