Komentara: 5
Pregleda: 11448

Skoro godinu dana se traga za Miličinim ubicom...

25.09.2011. u 11:11h
Izvor: RTV Yueco
Skoro godinu dana se traga za Miličinim ubicom...

Sedmog oktobra se navršava godinu dana kako je na svirep način ubijena sedamnaestogodišnja Milica Barašin. Od tada policija do danas traga za ubicom.

Porodica devojke je danas otišla u Sombor i odala pomen ubijenoj devojci. Kako pišu Subotičke novine majka, Svetlana Simendić dva puta mesečno odlazi u policiju u potrazi za odgovorom ko je ubio njenu mezimicu.

Na mestu gde je monstruozno ubijena Milica Barašin njena porodica, prijatelji radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. Stanovnici ulice Petra Popovića Age i okoline su razočarani što ubica još uvek nije pronađen.Majka ubijene devojke Svetlana Simendić kaže da je u kontaktu sa policijom i da joj uvek odgovaraju da je istraga u toku.

Problem je što nema motiva za tako svirep zločin.U Miličinoj sobi sve je ostalo isto. Prošle godine, početkom  oktobra njeno beživotno telo pronađeno je pored pruge u naselju Zorka, na periferiji grada 100 metara od kuće. Bila je učenica drugog razreda Srednje hemijsko-tehnološke škole.Policija je privela i ispitala preko 100 ljudi. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 11448
Povezane teme

Milica Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.