Komentara: 1
Pregleda: 4931

Školica klizanja upisuje nove polaznike

04.12.2019. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Školica klizanja, koju 11. godinu u nizu organizuje Hokej klub "Spartak", počinje s radom od sutra u 16 časova. Obuka će se održavati svakog radnog dana od 9 do 10 časova i od 16 do 17 časova na Gradskom klizalištu.
Školica klizanja upisuje nove polaznike

U Školicu klizanja mogu da se upišu deca već sa četiri pune godine, dok gornja uzrasna granica ne postoji, a kako kažu iz Hokej kluba "Spartak", na kraju svakog treninga polaznike očekuje i topao čaj.

- Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke, uspeli smo da obezbedimo klizaljke koje dobijaju na korišćenje besplatno, odnosno one su uključene u cenu članarine, kako njihov nedostatak ne bi predstavljao prepreku ukoliko neko želi da nauči da se kliže sa nama. Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i laktove, da prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke - kaže Uroš Brestovac iz Hokej kluba "Spartak".

Tokom prethodnih sezona, kroz Školicu klizanja je prošao veliki broj naših najmlađih sugrađana, a kako objašnjava Brestovac, ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada zbog hladnoće većina mališana provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili kompjutera, što predstavlja jedan od najvećih "problema" današnjice u razvoju dece.

- Prilikom dolaska na treninge, potrebno je doći malo ranije, oko 15 minuta do pola sata, kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za početak obuke, a takođe se preporučuje adekvatna garderoba, odnosno skafander ili termo pantalone, kapa i rukavice. Čekamo vas na ledu, budite u pokretu - poručuje Brestovac.

Cena mesečne članarine je ostala nepromenjena i iznosi 2.000 dinara po detetu, a u slučaju da žele da im se priključe braća i sestre, drugo dete dobija popust od 50 odsto. Članarina se računa od datuma polaska u jednom mesecu, pa do sledećeg, istog tog datuma u narednom mesecu.

Za više informacija možete pozvati na brojeve telefona 024/552-017 ili 064/1465787.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4931
Povezane teme

hokej klub spartak

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.