Komentara: 4
Pregleda: 6187

Simensov likovni konkurs za decu „Vetar + vetrenjača = struja”

22.07.2013. u 18:46h
Povodom proslave jubileja – deset godina uspešnog poslovanja fabrike za proizvodnju generatora za vetrenjače u Subotici, kompanija Siemens d.o.o. Beograd organizuje likovni konkurs za decu na temu „Vetar + Vetrenjača = Struja“.
Simensov likovni konkurs za decu „Vetar + vetrenjača = struja”

Likovni konkurs otvoren je do 1. septembra 2013. godine i Simens poziva svu decu uzrasta do 14 godina koja vole da crtaju i čija mašta ne poznaje granice, da pošalju svoje likovne radove na adresu: Siemens fabrika, Batinska 94, 24000 Subotica (sa naznakom „za likovni konkurs“).

Simens je pripremio vredne nagrade za pobednike u svakoj od tri starosne kategorije: predškolski uzrast, uzrast od 7 do 10 godina i uzrast od 10 do 14 godina starosti, a najkreativniji i najinteresantniji radovi biće izloženi na proslavi jubileja Simensove fabrike, 10. septembra u Subotici.

Tema konkursa „Vetar + Vetrenjača = Struja“ pored toga što je blisko vezana za proizvode koji se već deset godina prave u fabrici u Subotici, pruža mogućnost deci da iskažu svoje emocije, saznanja i poimanje vetra kao obnovljivog izvora energije.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6187
Povezane teme

Siemens

Simens Subotica

fabrika simens u subotici

simens srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.